Kavics

Cégünk állami tanintézmények épület- illetve udvarfelújításával foglalkozik. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert a pangó építőipari piacon, közel tíz éve stabilan jelen tudunk lenni, köszönhetően a megbízható és szakszerű kivitelezési munkáinknak. Mint minden munkánkhoz rengeteg építőanyag szükséges, legyen az homok, kavics vagy éppen vasanyag. Ebben a cikkben az aktuális óvoda udvarfelújításáról lesz szó.

Kavics az udvarra

A mostani munkánk, egy budapesti óvoda udvarának a teljes rekonstrukciója, tavaly ősszel kezdődött és idén tavasszal fog befejeződni. Rengeteg feladatot tartalmaz a szerződésünk: teraszok elbontása és újra építése, kert teljes rendezése,  kavics ágy kiépítése, kocsi-beállók megépítése.

Ehhez rengeteg építőanyagra lesz szükségünk, amelynek a beszerzésében nekünk már állandó partnerünk a Fuvar-oda cég. Amikor felfedeztük őket a neten, mert szerencsére nagy hangsúlyt helyezünk az online jelenlétre, akkor nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, és ez mára már szinte automatizmussá alakult. Rövid telefonokkal megbeszéljük, mennyi homok, kavics, cement, stb. kell és ők minden mást intéznek maguktól és ami a legfontosabb azonnal. Tipp:  a www.fuvar-oda.hu – kavics szállítás mestere!

kavics

Kavics beszállítása

Egy ekkora felújítás hatalmas felelősséggel is jár. Egy óvodában gyerekek és az őket nevelők biztonsága mindennél előrébb van, így maximális minőség felett próbálunk teljesíteni ilyen esetekben. Sajnos többször hallottunk mi is olyan cégekről, akik hagynak kivetnivalót a munkájuk során, de érdekes, óvoda, iskola felújítások kapcsán még soha. Valószínű ez a fajta felelősség-érzés minden kivitelező esetében megvan.

 

Amikor a rekonstrukció abba a fázisba ér, amikor már a kavics beszállítása következik, szintén nagyfokú figyelmet igényel a szállítás kérdése. Hiszen, amikor egy hatalmas teherautó hoz több mázsa vagy köbméter kavics vagy homok szállítmányt, akkor kiemelten kell figyelni a leöntésnél, és hogy a tárolás során ne legyenek balesetveszélyben a gyerekek és az óvónők.

A teraszok köré vízelvezető tulajdonságai miatt szinte mindig kavics réteget tervezünk be, mert ennél hatékonyabban kevés építőanyag használható a víz elvezetésére. Ennek most a rétegrendjébe nem mennék bele, de hosszú évek tapasztalatai alapján mondom ezt.

A kert felújításában szintén évek óta stabil partnerrel dolgozunk, akik több évtizedes tapasztalattal képesek a lehető leghatékonyabban megtervezni és kivitelezni egy kert felújítást. Mert egy óvodában elengedhetetlen a megfelelő árnyékolás, a bokrok, cserjék olyan ültetése, hogy teljesen balesetmentes játékot tudjon biztosítani és semmilyen sérülést ne okozhasson a gyerekeknek.
Ezeket a munkákat mindig is nagy élvezettel vállaljuk el és végezzük, mert hatalmas örömet okoz nekünk az, amikor mind a megrendelő, de legfőképpen a gyerekek zsivaja bizonyítja, hogy ismét tökéletes munkát végeztünk, amellyel tovább erősítjük a hírnevünket. Állunk továbbra is a megrendelők szolgálatára.

Köszönjük a megosztásodShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin