Teherautó bérlés könnyedén

A teherautó bérlés manapság már nagyon egyszerű, de persze csak akkor, ha az ember megfelelő vállalkozóval, vagyis igazi szakemberrel dolgozik együtt. A teherautó bérlés tevékenysége is szakértelmet igényel mind logisztikai, fuvarozási, mind pedig anyagbeszerzési szempontokat is figyelembe véve. Azért nem kell megijedni, a teherautó bérlés úgy alapvetően nem egy agyműtét, nem bonyolult. De több kis lépésből álló folyamat lévén a teherautó bérlés folyamatának összetevői ideális esetben mozaikszerűen illeszkednek egymáshoz, mint egy kirakós kép, a puzzle darabkái. Ugye ismerős számunkra az élmény, hogy bizonyos darabok az Istenért nem akarnak egymáshoz passzolni és nem megy tovább a projekt, megakad a kép összeállítása. Igen, körülbelül itt is erről van szó. De még mielőtt megijednénk tőle, azért szögezzük le: a teherautó bérlés végtelenül egyszerűvé és gördülékennyé tud válni, ha bizonyos szabályszerűségeit figyelembe vesszük, és azok szerint járunk el. Minden valamire való szakmában vannak olyan jelenségek, amolyan szakmai finomságok, vagy műfogások, melyek jelképezik, hogy a szakmát magas fokon űző képviselői mesterség gyakorlói, és ha még szépséget is visznek bele, akkor azt kvázi művészetként: művelik.

teherautó bérlés könnyedén

A teherautó bérlés részletei

A teherautó bérlés tevékenységének részfolyamatai, mintfentebb említettük nem bonyolultak. Talán a rendszer jó működésének legkritikusabb eleme a szervezés és a partnerekkel való együttműködés, valamint kulcsfontosságú még a változó körülményekre való rugalmas és gyors reagálási képesség. Az együttműködés kérdésköre ott jön elő, hogy a Teherautó Bérlés Könnyedén folyamatait menedzselő kollégának jó és informatív kapcsolatot kell tudni a fenntartani beszerzési oldalon a nyersanyagot szolgáltató cégekkel, bányákkal és kőfejtőkkel. A másik oldalon pedig a vevői oldalt kell tudnia jól kiszolgálni, hiszen ő a megrendeléseit onnan kapja. Teljesen világos, hogy ha nincs megrendelés, akkor ő sem fog tudni vásárolni a bányától, viszont ha a bánya nem, vagy csak késve szolgáltat a számára, akkor a vevői és a megrendelői elpártolhatnak tőle, egyéni türelemgyakorlási képességeik és szándékaik szerint persze. Ha a megrendelőt nem szorítja határidő, akkor elvan vele és talán még szívesen is lazít, amíg várakozik. Viszont ha kötik őt határidős megállapodások, akkor nagy gáz lehet belőle. Ezért borzasztóan fontos ez a fajta a kiegyensúlyozott és megbízható menedzsment, ami garantálja, hogy a megfelelő szállítmány a megfelelő időben és helyen rendelkezésre álljon. Tulajdonképpen ez utóbbi az egész lényege!

A teherautó bérlés lépései

Egy modern vállalkozó, ha ezt a szakmát választotta és lépést tart a korral, akkor rendelkezik egy honlappal, ami megkönnyíti mindenkinek a dolgát. Egyrészt a saját magának is jót tesz vele, hiszen hirdetési felületet biztosít vele magának és az interneten keresgélő érdeklődők egyből rátalálnak. Másrészt nagyon sokat jelent az a leendő vevőknek is, hogy látják, kivel szerződnek, kit is bíznak meg a munkával, látják az ő elérhetőségeit, árképzését és még egy csomó olyan dolgot, ami segít a döntésük meghozatalában. Szolgáltatásról lévén szó, egyáltalán nem lényegtelen hogy a pénzünkért mit kapunk cserébe. Gondos és odafigyelő fuvarozók megjelölik például a szállított áruk származási helyét, valamint informálják vevőiket arról, hogy milyen rendelési volumen fölött jogosultak egyéb kedvezményekre, ideértve bizonyos városokba, vagy konkrét fővárosi kerületekbe való szállítás lehetőségét is.

Köszönjük a megosztásodShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin